DDM group


ДИСКОТЕКА
 

 

За незабравимите вечери и луди купони посетете клуб Инсомния.

Резервирайте онлайн желаното от вас място.


През месец декември 2012 г. отвори врати клуб Инсомния, намиращ се на 12 км. от Община Червен бряг в централната градска част на гр. Койнаре. Клубът е с капацитет 150 места.

Професионалното отношение към нашите клиенти е приоритет. Утвърдени в областта на ресторантьорството екипа на DDM group се стреми да предлага на своите клиенти луксозна обстановка и обслужване на ниво, крепящо се на дългогодишен опит в областта.


Дискотеката е оборудвана с техника за озвучаване на фирмата Динакорд, а в компанията на редица известни DJ ще превърнете Вашите вечери в незабравими купони.


Ефектното осветление, изцяло присъстващ в интериора на заведението, удобни сепарета, разнообразието от класически алкохолни и безалкохолни коктейли, ще допринесат за Вашето добро настроение с приятели.


Всяка седмица в клуб Инсомния се предлагат партита до зори в компанията на редица известни изпълнители и DJ – и.


Ако желаете да сте близо до DJ -я, на VIP сепаре или индивидуално сепаре в дискотеката, използвайте онлайн резервацията в нашия сайт, за да бъдете настанени на желаното от Вас място.


За всеки повод и празник дискотеката е удобно място за партита, рожденни дни.


С предварителна заявка от Ваша страна ще се постараем да направим Вашите празници незабравими.


Избягайте от ежедневието и се насладете на нестихващи купони в клуб Инсомния. Очаквайте нашите седмични предложения за добро настроение.  

За незабравимите вечери и луди купони посетете клуб Инсомния.

 

Резервирайте онлайн желаното от вас място.


Резервацията се заявява до 22.00 часа на посоченият ден. 
 


 ГАЛЕРИЯ